Szko艂a Taty i Mamy

Szko艂a Taty i Mamy – Twoja szko艂a rodzenia

Nasze najwi臋ksze atuty wg opinii uczestnik贸w (zerknij na d贸艂):

• lu藕na atmosfera
  • kameralne warunki
  • praktycznie i merytorycznie
  • pasja i zaanga偶owanie
  • u艣miech, relacje i pozytywna energia

NIE OCENIAMY – WSPIERAMY!

Razem z nami przygotujesz si臋 do porodu si艂ami natury oraz ci臋cia cesarskiego. Omawiamy teori臋 i wdra偶amy praktyk臋, bo por贸d to ruch!

Z nami poznasz metody 艂agodzenia b贸lu porodowego, dowiesz si臋 co spakowa膰 do torby, jakie akcesoria s膮 spoko, a jakich nie warto kupowa膰. Przy艣wieca nam minimalizm, ekonomia i ekologia.

Je艣li ju偶 co艣 polecamy, to s膮 to produkty, kt贸re sprawdzi艂y si臋 na naszych bombelkach lub w praktyce zawodowej – nie jeste艣my przedstawicielkami handlowymi! Dostajecie od nas prezenciki, ale nie wciskamy Wam kitu.

Je艣li czujecie flow i chcecie dobrze sp臋dzi膰 czas przy kawusi, herbatce czy wodzie to 艣mia艂o wysy艂ajcie zg艂oszenie – kliknijcie ZAPISUJEMY SI臉

Je艣li jednak przed zg艂oszeniem chcesz pozna膰 program to 艣ci膮gaj 艣mia艂o tutaj

My udzielimy Ci wsparcia i przy karmieniu piersi膮 i je艣li karmisz butelk膮, dla nas wa偶ne jest by艣 by艂a zaopiekowana w ka偶dym scenariuszu. Nie oceniamy! Rozumiemy Wasze wybory, bo to s膮 Wasze wybory. W czasie zaj臋膰 skupimy si臋 na karmieniu piersi膮, ale je艣li planujesz inaczej powiedz nam – szczero艣膰 to istotna kwestia w opiece nad Wami.

W czasie zaj臋膰 poznacie opr贸cz nas (my na foteczkach) wspania艂膮 fizjoterapeutk臋 dzieci臋c膮 Kasi臋 Turchan oraz blisko艣ciow膮 doradczyni臋 chustonoszenia – Mariol臋 Majk臋 (MaMotka). Je艣li chcecie pozna膰 innych naszych specjalist贸w zapraszamy na stron臋 Centrum Medyczne STIM

W ci膮偶y ogarniecie u nas:

• ginekologa
  • fizjoterapeutk臋 uroginekologiczn膮
  • fizjoterapeutk臋 do pleck贸w i ramion
  • osteopatk臋
  • psycholog oko艂oporodow膮
  • i klasyka – po艂o偶ne – Twoje przyjaci贸艂ki od zdrowia!

Zapraszamy kobiety od 22 tygodnia ci膮偶y. Zaj臋cia odbywaj膮 si臋 w kameralnym towarzystwie max. 4 pary !

Zaj臋cia trwaj膮 ok. 2h (cho膰 czasem i d艂u偶ej jak gadu艂y w grupie 馃檪 Zazwyczaj zaczynamy o 17.30 i widzimy si臋 2x w tygodniu.

Dostosujemy si臋 do Twoich potrzeb! Mo偶esz skorzysta膰 z pe艂nego kursu lub poszczeg贸lnych zaj臋膰.

CENNIK

• zaj臋cia grupowe 鈥 700z艂 pe艂ny kurs 9 spotka艅
  • zaj臋cia indywidualne 鈥 300z艂 za spotkanie
  • pojedyncze zaj臋cia w grupie 鈥 200z艂
  • Dla os贸b niepe艂noletnich zaj臋cia BEZP艁ATNE

P艂atno艣膰 BLIKiem na telefon lub got贸wk膮 po pierwszych zaj臋ciach. Mo偶na na raty.

Je艣li tylko macie jakie艣 pytania – dzwo艅cie, ch臋tnie rozwieje Wasze w膮tpliwo艣ci – 796 113 723

Zaj臋cia odbywaj膮 si臋 w Centrum Medycznym STIM
ul. Kopernika 24 w D膮browie G贸rniczej. Wej艣cie z ty艂u bloku od strony ogr贸dka.

Pawe艂 Kukla
2023-06-15
Polecam serdecznie!
Agnieszka Winnicka-S臋k
2023-03-04
Chodzili艣my z m臋偶em do szko艂y rodzenia. Zaj臋cia w ma艂ych grupach odbywa艂y si臋 w godzinach popo艂udniowych i trwa艂y 2-3 h. Prowadz膮ce z du偶ym do艣wiadczeniem, odpowiada艂y na wszystkie nurtuj膮ce pytania odno艣nie porodu i opieki nad maluszkiem, wszystko przebiega艂o w przyjaznej, lu藕nej atmosferze. Po porodzie r贸wnie偶 mo偶na liczy膰 na realne wsparcie ze strony dziewczyn. Uwa偶am, 偶e naprawd臋 by艂o warto, polecam!
Natalia Horo艅
2023-03-02
Cudowne miejsce, prowadzone z pasja i ogromnym zaanga偶owaniem. Bior膮c udzia艂 w zaj臋ciach ze szko艂y rodzenia dostali艣my dawk臋 ogromnej wiedzy przekazanej w 艣wietny spos贸b. Czuli艣my si臋 tam bardzo swobodnie i jednoczenie bardzo zaopiekowani. Korzystali艣my r贸wnie偶 z pomocy specjalist贸w ( logopedy, fizjoterapeutki) i wiemy, ze lepiej trafi膰 nie mogli艣my! Nieoceniona pomoc ze strony dziewczyn. Gor膮co polecam to miejsce! 馃槏
Kamila Kasperczyk
2023-03-02
Polecam z ca艂ego serca Szko艂臋 Taty i Mamy! Dziewczyny zapewni艂y nam du偶膮 dawk臋 wiedzy i wskaz贸wek, jednocze艣nie poznali艣my 艣wietnych ludzi i sp臋dzili艣my mega warto艣ciowy czas.
Monika L
2022-12-30
Super szko艂a rodzenia! Polecam zar贸wno totalnym 艣wie偶kom w temacie dzieci jak i osobom kt贸re jak膮kolwiek styczno艣膰 z niemowlakami mia艂y. Ma艂e grupy pozwoli艂y na prze膰wiczenie zar贸wno pozycji porodowych jak i opieki nad dzieckiem. Bardzo du偶o praktycznych informacji + mo偶liwo艣膰 por贸wnania produkt贸w wyprawkowych na 偶ywo. Prowadz膮cy zaj臋cia naprawd臋 znaj膮 si臋 na temacie i posiadaj膮 aktualn膮 wiedz臋. Atmosfera lu藕na i przyjazna tak偶e dla panow. Sama fundacja ma tak偶e zaplecze specjalist贸w pomocnych po porodzie wi臋c na pewno b臋dziemy w kontakcie.
Justyna Widawska
2022-12-30
Polecam z ca艂ego serca! Pobranie krwi idealne! 鈾
Magda Maroszek
2022-12-29
Fantastyczne miejsce prowadzone przez Kobiety z ogromn膮 pasj膮, sercem i wiedz膮! To nie tylko szko艂a rodzenia, ale tak偶e miejsce, gdzie mo偶na podzieli膰 si臋 swoimi l臋kami, w膮tpliwo艣ciami, zbudowa膰 wspania艂e relacje i poczu膰 si臋 zaopiekowanym. Szko艂a Taty i Mamy to wspania艂e zaj臋cia teoretyczne i praktyczne dla ka偶dego, poparte fachow膮, najnowsz膮 wiedz膮 i spotkaniami ze spacjalistkami w swoich dziedzinach. Polecamy serdecznie!