Szkoła Taty i Mamy

Myśleliście o szkole rodzenia, ale przyszły czasy panowania koronawirusa i sądzicie, że przepadło? Nic bardziej mylnego! Zaparz sobię herbatkę albo kawkę, usiądź wygodnie na sofie i odpal komputer lub telefon i spotkaj się z naszą ekipą!
Z nami:
– przygotujecie się psychicznie i fizycznie do porodu
– poznacie metody łagodzenia bólu porodowego (np. masaż Rebozo, TENS)
– stworzycie Plan Porodu dostosowany do Waszych potrzeb
– dowiecie się jak zadbać o siebie po narodzinach dziecka

Na naszych zajęciach propagujemy naturalne, ekologiczne i ekonomiczne podejście do rodzicielstwa dzięki czemu zdobędziecie dużo informacji o karmieniu piersią, pielęgnacji malucha i alternatywnych akcesoriach (np. pieluchy wielorazowe), noszeniu dzieci w chustach oraz gadżetach wspomagających rozwój Waszego dziecka. Zajęcia z doradcą chustonoszenia i fizjoterapeutą!

Z nami świetnie przygotujesz się zarówno do porodu siłami natury w Twoim własnym domu, jak i szpitalu, a także do cesarskiego cięcia.

Zapraszamy kobiety od 22 tygodnia ciąży. Zajęcia odbywają się w kameralnym towarzystwie max. 4 pary !
Zajęcia trwają 1-2h.
Dostosowujemy się do potrzeb Taty i Mamy. U nas można odbyć pełny kurs (8 spotkań) lub skorzystać z uczestnictwa w pojedynczych zajęciach z wybranego tematu.

Po zakończonym kursie Paczuszka z niespodziankami ♥

Miejsce spotkań online: Twój dom 🙂